Головна > Новини > 8 корисних гаджетів для подорожі

Блог

8 корисних гаджетів для подорожі

Сучасного туриста складно уявити без корисного гаджета, який би суттєво допомагав в дальній поїздці. Давайте розберемося, що прогрес подарував нам і без чого вже неможливо уявити подорож в XXI столітті.

1. Powerbank – зовнішній акумулятор

Смартфони – наше все. У подорожі це незамінний аксесуар, з його допомогою легко знайти потрібне місце, забронювати готель / хостел, почитати відгуки про те чи інше місце. Так що там говорити … Тільки ось заряду акумулятора часом не вистачає навіть в рідному місті, тому в далекій поїздці зовнішнє джерело енергії буде як ніколи до речі. І додатковий плюс в карму – сонячні панелі, щоб зарядити далеко від розетки.

2. 3G/4G Wi-Fi роутер

Далеко не у всіх країнах все добре з Wi-Fi в готелях / хостелах. І якщо потрібно залишатися на зв’язку, то може знадобитися місцева сімкарта, а ось встановити її можна в роутер, який зможе роздати інтернет на всі ваші пристрої. Відео з YouTube багато не подивишся, а ось отримати необхідну інформацію або поспілкуватися з друзями і знайомими в соц мережах – саме те!

3. Портативна камера і селфіпалка

Фотографуватися удвох в нових місцях за допомогою селфіпалки вже давно норма, але в той же час можна знімати ефектні відео в стилі туристичних передач. Не виключено, що десь всередині Вас ховається неповторна харизма і де як не в подорожі її розкривати?

4. Портативна Bluetooth колонка

Якщо ви дитя кам’яних джунглів і не можете довго перебувати в невимушеній обстановці первозданної природи, то бездротова колонка з Bluetooth інтерфейсом – відмінний варіант для того, щоб скрасити своє дозвілля. Такі девайси можуть працювати до 7 годин на одному заряді, а чим підживити свій смарфтон Ви вже знаєте.

5. Фітнес браслет

Активні мандрівники напевно вже обзавелися цим девайсом і використовують його в побуті. У далекій поїздці він допоможе не тільки залишатися у формі, але і покаже відстань, пройдену пішки.

6. Дорожня праска

Ходять легенди про людей, які укладають одяг у валізу таким чином, що після цього її можна витягти і вона не буде м’ятою. Якщо серед ваших знайомих є такі люди і вони можуть вам допомогти скласти гардероб, то Ви щасливчик. Для інших може знадобитися портативна праска, яка додасть вашому одягу потрібний вид, де б Ви не знаходилися.

7. Трекер для багажу

Це щось на зразок аварійного маячка. Девайс працює в мобільних мережах і допомагає відшукати валізи, якщо вони кудись загубилися. Нерідко це буває в аеропортах, вокзалах. Складно назвати цей девайс повсякденним і пустим, але в екстреній ситуації він зможе допомогти не втратити цінні для вас речі.

8. Мультиадаптер для мобільних пристроїв

У світі існує як мінімум 12 типів електричних розеток і звичний нам зарядний пристрій може просто не працювати. Врятувати ситуацію допоможе універсальний адаптер. Він не тільки сумісний з основними типами розеток, але і може заряджати відразу кілька пристроїв одночасно.

Схожі новини

Читати далі
13 Березня 2018
15 корисних порад мандрівникам
Гуннар Гарфорс - молодий хлопець з Норвегії, який встиг відвідати 198 країн! Він зібрав колосальний ...
Читати далі
13 Березня 2018
Прикордонні переходи з України в Уг...
Список прикордонних пунктів пропуску Україна - країни ЄС. Пункти пропуску Україна - Угорщина:
Читати далі
13 Березня 2018
Адреси посольств України в європейс...
Перед поїздкою в іншу країну необхідно скласти чек лист мандрівника і заздалегідь підготуватися. Одн...
Читати далі
13 Березня 2018
Як підготуватися до поїздки?
Щоб отримати максимум задоволення від подорожі, до неї потрібно заздалегідь підготуватися. У цій ста...